marți, 12 aprilie 2011

Cum pot sa devin client?

*Puteti sa va creati cont pe situl www.ladys.ro sau sa ii contactati telefonic pentru a comunica datele dumneavoastra ( telefon 03 7777 0000 orar L-V 09-19).

*Puteti sa va faceti cont urmand aceste pasi:

Accesati situl http://www.ladys.ro

Apasati pe Creati-va cont! in partea din stanga sus a sitului, sau butonul Contul meu

Completati datele necesare. Atentie! Adresa de email trebuie sa fie o adresa valida pe care o folositi in mod obisnuit, aceasta va fi adresa de corespondenta la care veti fi informat despre comanda plasata, in ce stadiu de ambalare se afla si cand va fi expediata. In contul dumneavoastra de email veti primi un link de activare. Inainte de a putea plasa o comanda e necesar sa activati contul folosind acest link.

Apasati Continua

Daca ati introdus toate informatiile o sa vedeti o pagina de confirmare - Contul dumneavoastra a fost creat! Daca nu aveti acces la internet, va rugam sa le comunicati numele, adresa si numarul de telefon si va vor crea ei contul.


Mi-am creat cont, care sunt urmatorii pasi?

1. Comandati un singur catalog, si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda.

Catalog - 1 bucata

2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu